Geschäftsbedingungen

Bij het maken van uw reservering bent u overeen gekomen akkoord te gaan met de Uniforme Voorwaarden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven hore­cadien­sten verlenen en horecaovereenkomsten  sluiten. (Artikel 9.2.2. is belangrijk bij het annuleren van een reservering.)

 > Bekijk voorwaarden

ANNULERINGEN

Rechtstreekse hotel reserveringen hebben altijd de beste voorwaarden. Wilt u weten waarom?

Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen geldt voor annulering van die reservering het navolgende 

INDIVIDUEEL

Heeft u een rechtstreekse reservering gemaakt bij Hotel de Werf dan gelden de volgende gunstige annuleringsvoorwaarden:  

  • Annuleren tot 48 uur (2 dagen) van tevoren is kosteloos. Hiervoor houden wij als aankomsttijd 15.00 uur aan. Heeft u bijvoorbeeld gereserveerd voor aankomst 6 juli dan mag u tot 4 juli 15.00 uur nog kosteloos bij ons annuleren of uw reservering verplaatsen.  
  • Een annulering geldt slechts als annulering wanneer deze telefonisch dan wel per e-mail is geannuleerd en als annulering is bevestigd door het  hotel.

Heeft u rechtstreeks bij het hotel gereserveerd geld dat bij annulering tot 48 uur voor aankomst 100% in rekening word gebracht.

Deze gunstige annuleringsvoorwaarden gelden niet bij een boeking geplaatst via een derde partij. U dient in het geval van een annulering in dat geval contact op te nemen met het bedrijf waar u de boeking geplaatst heeft.

GROEPSRESERVERINGEN

Groepsreserveringen zijn reserveringen voor meer dan 6 personen of 3 kamers.
A. Bij annulering meer dan 3 maanden voor de ingangsdatum is de gast niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.
B. Bij annulering meer dan 2 maanden voor de ingangsdatum is de gast gehouden 15% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
C. Bij annulering meer dan 1 maand voor de in­gangs­datum is de  gast gehouden 35% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
D. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de in­gangs­datum is de gast gehouden 60% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
E. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de in­gangs­datum is de gast gehouden 85% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
F. Bij annulering 7 dagen of minder voor de in­gangs­datum is de gast gehouden 100% van de reserve­ringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

Reserveringswaarde betreft de totaal reservering inclusief overnachtingen, ontbijt, lunches, diners, breaks of ander soort geoffreerd en bevestigde diensten van uit het hotel verzorgt. 

NO SHOW

Ingeval van no-show is de klant in alle gevallen verplicht de reserveringswaarde te betalen. 

> Bekijk uitgebreide Uniforme Voorwaarden Horeca