Proeven, proosten, praten

Proeflokaal De Werf

Proeflokaal De Werf is de plek waar je samenkomt met vrienden, familie of collega’s. Verorber het bijgeboekte ontbijt. Ga voor bites en fingerfood. Of begin met een pot eigen gebrouwen bier, zoals elk goed verhaal ooit begon. Elk ambacht op De Werf, heeft bij ons z’n eigen biertje. Ga voor een dokwerker, scheepsbeschieter, bankwerker of scheepmaker. Het assortiment van Proeflokaal De Werf wisselt regelmatig, wanneer ga jij op ontdekkingstocht?

Dagelijks van 07:00 - 10:00 uur

Ontbijt

Gast of niet; schuif aan bij het ontbijt! Het ontbijt wordt elke dag geserveerd tussen 07:00 en 10:00 uur. Word rustig wakker met een kop koffie en een smakelijk ontbijt. Brood, yoghurt, eitjes; alles wat je van een ontbijtbuffet verwacht is aanwezig.

Bekijk ontbijt Bekijk ontbijt
Coming Soon

Lunch

Binnenkort serveren wij ook lunch!

 

Vr, Za & Zo

Drinken

Van een pot bier tot koffie; bij ons zit je goed. Elke vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 00.00 uur serveren wij de lekkerste drankjes. Ook aan gasten die niet in ons hotel verblijven. Op zondag ben je welkom tussen 16.00 en 22.00 uur. Tip: ga voor één van de zelfgebrouwen biertjes, vernoemd naar oude ambachten op de Rijkswerf!

Bekijk drankkaart Bekijk drankkaart Bekijk bierkaart Bekijk bierkaart
Vr, ZA & ZO

Bites

Fingerfood, borrelhapjes of tussendoortjes. Zoals het vroeger begon met een pot bier en eten; maar dan helemaal van nu.

Bekijk barbites Bekijk barbites